Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Skatepark la Pădurea Strehareți
10.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 3699

Primăria Slatina a decis: la Pădurea Strehareți va fi amenajat un parc tematic, ce va cuprinde și un skatepark de dimensiuni generoase. Tot aici vor fi amenajate piste pentru biciclete și role, dar și o traseu pentru alergare, pavat cu tartan. Pentru finanțarea investiției, autoritățile iau în calcul accesarea de fonduri europene.


Autoritățile din Slatina au demarat prima etapă a proiectului care prevede amenajarea unui parc tematic în Pădurea Strehareți. În cel mult o lună se va finalizat studiul de fezabilitate al investiției, urmat de proiectul tehnic.
Skateparkul atât de așteptat de slătinenii pasionați de skateboarding își va găsi locul tot în Pădurea Strehareți, spun reprezentanții municipalității.
După ce vor afla cât costă investiția pentru amenajarea parcului din Pădurea Strehareți, autoritățile vor lua o decizia și în legătură cu sursa de finanțare pentru realizarea lucrărilor.
În paralel cu realizarea studiului de fezabilitate, Primăria Slatina realizează și documentele cadastrale pentru Pădurea Strehareți.
 

padurea strehareti skatepark studiu de fezabilitate
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018