Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Skatepark la Pădurea Strehareți
10.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 3677

Primăria Slatina a decis: la Pădurea Strehareți va fi amenajat un parc tematic, ce va cuprinde și un skatepark de dimensiuni generoase. Tot aici vor fi amenajate piste pentru biciclete și role, dar și o traseu pentru alergare, pavat cu tartan. Pentru finanțarea investiției, autoritățile iau în calcul accesarea de fonduri europene.


Autoritățile din Slatina au demarat prima etapă a proiectului care prevede amenajarea unui parc tematic în Pădurea Strehareți. În cel mult o lună se va finalizat studiul de fezabilitate al investiției, urmat de proiectul tehnic.
Skateparkul atât de așteptat de slătinenii pasionați de skateboarding își va găsi locul tot în Pădurea Strehareți, spun reprezentanții municipalității.
După ce vor afla cât costă investiția pentru amenajarea parcului din Pădurea Strehareți, autoritățile vor lua o decizia și în legătură cu sursa de finanțare pentru realizarea lucrărilor.
În paralel cu realizarea studiului de fezabilitate, Primăria Slatina realizează și documentele cadastrale pentru Pădurea Strehareți.
 

padurea strehareti skatepark studiu de fezabilitate
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018