Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Skatepark la Pădurea Strehareți
10.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 3658

Primăria Slatina a decis: la Pădurea Strehareți va fi amenajat un parc tematic, ce va cuprinde și un skatepark de dimensiuni generoase. Tot aici vor fi amenajate piste pentru biciclete și role, dar și o traseu pentru alergare, pavat cu tartan. Pentru finanțarea investiției, autoritățile iau în calcul accesarea de fonduri europene.


Autoritățile din Slatina au demarat prima etapă a proiectului care prevede amenajarea unui parc tematic în Pădurea Strehareți. În cel mult o lună se va finalizat studiul de fezabilitate al investiției, urmat de proiectul tehnic.
Skateparkul atât de așteptat de slătinenii pasionați de skateboarding își va găsi locul tot în Pădurea Strehareți, spun reprezentanții municipalității.
După ce vor afla cât costă investiția pentru amenajarea parcului din Pădurea Strehareți, autoritățile vor lua o decizia și în legătură cu sursa de finanțare pentru realizarea lucrărilor.
În paralel cu realizarea studiului de fezabilitate, Primăria Slatina realizează și documentele cadastrale pentru Pădurea Strehareți.
 

padurea strehareti skatepark studiu de fezabilitate
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Fără „Masă caldă” în Olt

50 de școli cu peste 20 de mii de elevi au fost incluse anul trecut în proiectul „Masa caldă”. Însă programul a funcționat doar în câteva dintre ele. Cu toate acestea, ministerul Educației îl consideră un succes și a dublat numărul școlilor unde va fi implementat. Guvernul a aprobat, miercuri, lista celor 50 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat în care se aplică, în anul şcolar 2017-2018. Pe aceasta nu se află nicio școală din județul Olt.
07 Dec 2017