Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Proiecte pentru Dobrosloveni
09.10.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 396

Asfaltare, reabilitare școală și grădinițe, rețele de alimentare cu apă și gaze. Sunt câteva dintre proiectele demarate de Primăria Dobrosloveni, pentru modernizarea localității. Edilul spune că de anul viitor va face și alte investiții și va crea locuri de muncă, pentru ca tinerii să nu mai plece din localitate.


 Dobrosloveni este o comună într-o continuă dezvoltare. Străzile din localitate sunt acum în șantier. Se lucrează la asfaltare, iar în curând va începe reabilitarea unităților de învățământ. Proiectele sunt făcute o parte cu fonduri europene, iar restul cu fonduri guvernamentale și se vor finaliza anul viitor.
Peste 500 de copii sunt în comuna Dobrosloveni, iar primarul spune că vrea să le creeze cele mai bune și sigure condiții, atât la școală, cât și la școală și grădiniță.

Mgs: Proiectul pentru apă, canal și grădinița cu program prelungit se ridică la 10 milioane de euro - fonduri guvernamentale, iar cel pentru reabilitarea școlii are o valoare de 2,5 milioane de lei. Cu un milion de euro - fonduri europene, vor fi asfaltate toate străzile comunei, iar peste două milioane de euro va costa rețeaua de apă și canalizare.

Dobrosloveni
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE