Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: pregătiri pentru Târgul de Crăciun
09.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2554

Cu 30 de căsuțe pentru comercianți, decorațiuni noi, în format 3D și concerte muzicale în fiecare seară, autoritățile din Slatina vor să organizeze Târgul de Crăciun altfel decât până acum. Își doresc să atragă în fiecare seară oamenii care vor să petreacă în aer liber câteva ore și să se bucure din plin de spiritul sărbătorilor de iarnă.


 La Slatina, autoritățile se pregătesc din timp să le ofere locuitorilor orașului o atmosferă frumoasă de Crăciun. Esplanada va găzdui mult mai multe căsuțe din lemn de la care oamenii se vor putea aproviziona cu diferite produse cu specific de sărbătoare.
În plus, Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public vrea să achiziționeze decorațiuni luminoase 3D care să împodobească Târgul de Crăciun. Atmosfera de sărbătoare va fi întregită de concertele programate pe Esplanadă, anunță autoritățile.
Cu toate aceste elemente de noutate, reprezentanții municipalității își doresc să atragă cât mai mulți oameni la Târgul de Crăciun.
Târgul de Crăciun se deschide pe 1 Decembrie, atunci când vor fi aprinse și luminițele de sărbători, pe străzile principale din Slatina.

Crăciun Slatina luminițe
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018