Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Slatina: pregătiri pentru Târgul de Crăciun
09.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2445

Cu 30 de căsuțe pentru comercianți, decorațiuni noi, în format 3D și concerte muzicale în fiecare seară, autoritățile din Slatina vor să organizeze Târgul de Crăciun altfel decât până acum. Își doresc să atragă în fiecare seară oamenii care vor să petreacă în aer liber câteva ore și să se bucure din plin de spiritul sărbătorilor de iarnă.


 La Slatina, autoritățile se pregătesc din timp să le ofere locuitorilor orașului o atmosferă frumoasă de Crăciun. Esplanada va găzdui mult mai multe căsuțe din lemn de la care oamenii se vor putea aproviziona cu diferite produse cu specific de sărbătoare.
În plus, Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public vrea să achiziționeze decorațiuni luminoase 3D care să împodobească Târgul de Crăciun. Atmosfera de sărbătoare va fi întregită de concertele programate pe Esplanadă, anunță autoritățile.
Cu toate aceste elemente de noutate, reprezentanții municipalității își doresc să atragă cât mai mulți oameni la Târgul de Crăciun.
Târgul de Crăciun se deschide pe 1 Decembrie, atunci când vor fi aprinse și luminițele de sărbători, pe străzile principale din Slatina.

Crăciun Slatina luminițe
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Fără „Masă caldă” în Olt

50 de școli cu peste 20 de mii de elevi au fost incluse anul trecut în proiectul „Masa caldă”. Însă programul a funcționat doar în câteva dintre ele. Cu toate acestea, ministerul Educației îl consideră un succes și a dublat numărul școlilor unde va fi implementat. Guvernul a aprobat, miercuri, lista celor 50 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat în care se aplică, în anul şcolar 2017-2018. Pe aceasta nu se află nicio școală din județul Olt.
07 Dec 2017