Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: mobilizare generală pentru noul parc
06.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 4783

Se lucrează de zor la amenajarea noului parc din Slatina. Pe Bulevardul A.I. Cuza, peste drum de complexul „Vacanța“, se pregătește terenul pentru montarea pergolei-tunel și se montează sistemele de irigații. Între timp, în atelierul celor de la Dezvoltare Urbană Slatina se realizează piesa de rezistență a acestui ansamblu verde.


Și-au făcut planul, au analizat terenul și au trecut la treabă. Angajații firmei care se ocupă de spațiile verzi, Dezvoltare Urbană Slatina, au început modernizarea parcului aflat pe Bulevardul A.I. Cuza.
Tunelul verde este construit de angajații firmei de spații verzi, în regie proprie. Mai întâi se asamblează partea de sus, care va fi montată peste stâlpii din beton.
Odată amplasat, tunelul care străbate noul parc va fi decorat cu plante bine alese.
Reprezentanții firmei de spații verzi au făcut toate demersurile pentru achiziționarea florilor care vor împodobi rondurile parcului, dar și pentru mobilierul urban care va fi amplasat în această zonă.
 

parc slatina BCR tunel verde
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Lucrări capitale la Spitalul Județean Slatina

Secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost mutată în corpul central al unității medicale, întreg etajul urmând să fie reabilitat. Consiliul Județean Olt a alocat șase milioane de lei, pentru modernizarea clădirii din corpul Medical. Imobilul nu a mai beneficiat de lucrări capitale de construcție încă din anul 1986, iar cele cinci secții care funcționează acolo aveau nevoie urgentă de reparații.
20 Aug 2018