Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Slatina: mobilizare generală pentru noul parc
06.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 4707

Se lucrează de zor la amenajarea noului parc din Slatina. Pe Bulevardul A.I. Cuza, peste drum de complexul „Vacanța“, se pregătește terenul pentru montarea pergolei-tunel și se montează sistemele de irigații. Între timp, în atelierul celor de la Dezvoltare Urbană Slatina se realizează piesa de rezistență a acestui ansamblu verde.


Și-au făcut planul, au analizat terenul și au trecut la treabă. Angajații firmei care se ocupă de spațiile verzi, Dezvoltare Urbană Slatina, au început modernizarea parcului aflat pe Bulevardul A.I. Cuza.
Tunelul verde este construit de angajații firmei de spații verzi, în regie proprie. Mai întâi se asamblează partea de sus, care va fi montată peste stâlpii din beton.
Odată amplasat, tunelul care străbate noul parc va fi decorat cu plante bine alese.
Reprezentanții firmei de spații verzi au făcut toate demersurile pentru achiziționarea florilor care vor împodobi rondurile parcului, dar și pentru mobilierul urban care va fi amplasat în această zonă.
 

parc slatina BCR tunel verde
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Dan Mihai și-a riscat viața pentru o altă viață

O tânără de 18 ani a fost salvată, sâmbătă, de la înec de un membru al Clubului Slatina Running, care se afla la alergat în zonă. Acesta a fost felicitat și premiat, astăzi, de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în cadrul unei ședințe festive. Tânăra, cunoscută cu afecțiuni psihice, este acum internată în spital și se află în afara oricărui pericol. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.
11 Dec 2017