Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Slatina: mobilizare generală pentru noul parc
06.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 4742

Se lucrează de zor la amenajarea noului parc din Slatina. Pe Bulevardul A.I. Cuza, peste drum de complexul „Vacanța“, se pregătește terenul pentru montarea pergolei-tunel și se montează sistemele de irigații. Între timp, în atelierul celor de la Dezvoltare Urbană Slatina se realizează piesa de rezistență a acestui ansamblu verde.


Și-au făcut planul, au analizat terenul și au trecut la treabă. Angajații firmei care se ocupă de spațiile verzi, Dezvoltare Urbană Slatina, au început modernizarea parcului aflat pe Bulevardul A.I. Cuza.
Tunelul verde este construit de angajații firmei de spații verzi, în regie proprie. Mai întâi se asamblează partea de sus, care va fi montată peste stâlpii din beton.
Odată amplasat, tunelul care străbate noul parc va fi decorat cu plante bine alese.
Reprezentanții firmei de spații verzi au făcut toate demersurile pentru achiziționarea florilor care vor împodobi rondurile parcului, dar și pentru mobilierul urban care va fi amplasat în această zonă.
 

parc slatina BCR tunel verde
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Construcții noi pe terenul unității militare

Un ansamblu de locuințe, o creșă și o grădiniță sunt imobilele pe care municipalitatea vrea să le construiască pe terenul fostei unități militare, intrat recent în patrimoniul Slatinei. Autoritățile sunt în discuții cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în vederea contractării unui împrumut, pentru ridicarea blocurilor. Clădirile pentru creșă și grădiniță vor fi construite din temelii, tot de Primăria Slatina.
12 Feb 2018