Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Slatina: mobilizare generală pentru noul parc
06.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 4764

Se lucrează de zor la amenajarea noului parc din Slatina. Pe Bulevardul A.I. Cuza, peste drum de complexul „Vacanța“, se pregătește terenul pentru montarea pergolei-tunel și se montează sistemele de irigații. Între timp, în atelierul celor de la Dezvoltare Urbană Slatina se realizează piesa de rezistență a acestui ansamblu verde.


Și-au făcut planul, au analizat terenul și au trecut la treabă. Angajații firmei care se ocupă de spațiile verzi, Dezvoltare Urbană Slatina, au început modernizarea parcului aflat pe Bulevardul A.I. Cuza.
Tunelul verde este construit de angajații firmei de spații verzi, în regie proprie. Mai întâi se asamblează partea de sus, care va fi montată peste stâlpii din beton.
Odată amplasat, tunelul care străbate noul parc va fi decorat cu plante bine alese.
Reprezentanții firmei de spații verzi au făcut toate demersurile pentru achiziționarea florilor care vor împodobi rondurile parcului, dar și pentru mobilierul urban care va fi amplasat în această zonă.
 

parc slatina BCR tunel verde
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018

Planuri pentru Baza sportivă de la Școala 5

Baza sportivă de lângă Școala 5 ar putea redeveni locul în care copiii și tinerii din Slatina să joace fotbal, cum jucau cu ani în urmă. Terenul și tribunele, lăsate în paragină, aparțin Ministerului Tineretului și Sportului, dar municipalitatea speră într-o schimbare a legislației, care să permită preluarea acestor baze. La Slatina, primăria vrea să refacă terenul și tribunele, după ce va amenaja sub ele o parcare.
23 Mai 2018