Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ultimul aviz pentru clădirea BNR Slatina
05.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 360

Ministerul Dezvoltării a dat și ultima aprobare pentru restaurarea și extinderea fostei clădiri a BNR, din Slatina. De acum, proiectul intră în linie dreaptă. Se vor căuta proiectantul și constructorul, apoi se va da startul lucrărilor. După finalizarea lor, în clădirea monument istoric va funcționa Judecătoria Slatina.


Reabilitarea și extinderea clădării istorice în care și-a avut cândva sediul Banca Națională a României este, de acum, o certitudine. Arhitecții anunță că au obținut și cel mai dificil aviz pentru acest proiect.
Odată reabilitată, clădirea va funcționa ca sediu al Judecătoriei Slatina. De aceea, proiectul de restaurare include și construirea unui corp nou de clădire, cu o arhitectură neutră. Această extindere a fost partea care a solicitat cele mai multe aprobări.
Fără corpul nou de clădire, judecătoria nu ar putea funcționa în acest imobil.
Fondurile necesare pentru reabilitarea și extinderea imobilului construit în anul 1912 sunt alocate de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții.
 

restaurare cladire BNR slatina
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018