Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Măsuri pentru îmbunătățirea calității apei
04.10.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 444

Echipele de intervenție ale Companiei de Apă vor lucra în următoarele două nopți la spălarea rețelei de apă din Slatina și din localitatea Slătioara. Reprezentanții CAO spun că nu se va opri furnizarea apei în timpul efectuării intervențiilor.


 Pentru îmbunătățirea calității apei potabile, Compania de Apă Olt continuă programul de spălare a rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă.
În timpul acestor intervenții, nu vor fi schimbări în programul de distribuție a apei, ne asigură reprezentanții operatorului de apă.
Compania de Apă Olt le mulțumește abonaților săi pentru înțelegere și își cere scuze pentru disconfortul creat cu ocazia efectuării acestor lucrări.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018