Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Măsuri pentru îmbunătățirea calității apei
04.10.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 423

Echipele de intervenție ale Companiei de Apă vor lucra în următoarele două nopți la spălarea rețelei de apă din Slatina și din localitatea Slătioara. Reprezentanții CAO spun că nu se va opri furnizarea apei în timpul efectuării intervențiilor.


 Pentru îmbunătățirea calității apei potabile, Compania de Apă Olt continuă programul de spălare a rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă.
În timpul acestor intervenții, nu vor fi schimbări în programul de distribuție a apei, ne asigură reprezentanții operatorului de apă.
Compania de Apă Olt le mulțumește abonaților săi pentru înțelegere și își cere scuze pentru disconfortul creat cu ocazia efectuării acestor lucrări.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018