Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Măsuri pentru îmbunătățirea calității apei
04.10.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 409

Echipele de intervenție ale Companiei de Apă vor lucra în următoarele două nopți la spălarea rețelei de apă din Slatina și din localitatea Slătioara. Reprezentanții CAO spun că nu se va opri furnizarea apei în timpul efectuării intervențiilor.


 Pentru îmbunătățirea calității apei potabile, Compania de Apă Olt continuă programul de spălare a rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă.
În timpul acestor intervenții, nu vor fi schimbări în programul de distribuție a apei, ne asigură reprezentanții operatorului de apă.
Compania de Apă Olt le mulțumește abonaților săi pentru înțelegere și își cere scuze pentru disconfortul creat cu ocazia efectuării acestor lucrări.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Fără „Masă caldă” în Olt

50 de școli cu peste 20 de mii de elevi au fost incluse anul trecut în proiectul „Masa caldă”. Însă programul a funcționat doar în câteva dintre ele. Cu toate acestea, ministerul Educației îl consideră un succes și a dublat numărul școlilor unde va fi implementat. Guvernul a aprobat, miercuri, lista celor 50 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat în care se aplică, în anul şcolar 2017-2018. Pe aceasta nu se află nicio școală din județul Olt.
07 Dec 2017