Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Adăpost nou pentru oamenii străzii
04.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 796

Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina și Primăria Slatina construiesc un adăpost în care vor fi cazați oamenii fără locuință, în nopțile geroase. Clădirea nouă va fi ridicată pe strada Nicolae Bălcescu, în spatele Centrului de Îngrijire și Igienă Corporală și va fi integrată în imobilul existent.


 Centrul de Îngrijire și Igienă Corporală Slatina va fi reabilitat și extins, printr-un proiect finanțat din bugetul local. Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina și Primăria Slatina au decis că trebuie să amenajeze un adăpost pentru oamenii străzii.
Va fi ridicată din temelii o clădire nouă, care va comunica și cu imobilul existent, în care sunt amplasate dușurile și mașinile de spălat.

Clădirea nouă va avea o suprafață de aproximativ 160 de metri pătrați și va dispune de patru dormitoare. Pe lângă construcția imobilul nou, în proiect sunt prevăzute și lucrări de refacere a termosistemului pentru Centrul de Îngrijire și Igienă Corprorală de pe strada Nicolae Bălcescu.

Valoarea totală a investiției este de aproximativ 400.000 lei. Proiectul a primit astăzi aprobarea Consiliului Local.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Fără „Masă caldă” în Olt

50 de școli cu peste 20 de mii de elevi au fost incluse anul trecut în proiectul „Masa caldă”. Însă programul a funcționat doar în câteva dintre ele. Cu toate acestea, ministerul Educației îl consideră un succes și a dublat numărul școlilor unde va fi implementat. Guvernul a aprobat, miercuri, lista celor 50 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat în care se aplică, în anul şcolar 2017-2018. Pe aceasta nu se află nicio școală din județul Olt.
07 Dec 2017