Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Adăpost nou pentru oamenii străzii
04.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 809

Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina și Primăria Slatina construiesc un adăpost în care vor fi cazați oamenii fără locuință, în nopțile geroase. Clădirea nouă va fi ridicată pe strada Nicolae Bălcescu, în spatele Centrului de Îngrijire și Igienă Corporală și va fi integrată în imobilul existent.


 Centrul de Îngrijire și Igienă Corporală Slatina va fi reabilitat și extins, printr-un proiect finanțat din bugetul local. Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina și Primăria Slatina au decis că trebuie să amenajeze un adăpost pentru oamenii străzii.
Va fi ridicată din temelii o clădire nouă, care va comunica și cu imobilul existent, în care sunt amplasate dușurile și mașinile de spălat.

Clădirea nouă va avea o suprafață de aproximativ 160 de metri pătrați și va dispune de patru dormitoare. Pe lângă construcția imobilul nou, în proiect sunt prevăzute și lucrări de refacere a termosistemului pentru Centrul de Îngrijire și Igienă Corprorală de pe strada Nicolae Bălcescu.

Valoarea totală a investiției este de aproximativ 400.000 lei. Proiectul a primit astăzi aprobarea Consiliului Local.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018