Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Comisia Ministerului Muncii, în control la AJOFM Olt
16.06.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 68

Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt este, începând de astăzi, ținta unui control efectuat de o comisie de verificare din cadrul Ministerului Muncii, Familiei și Protecției Sociale. Ce i-a adus pe oamenii din minister la Slatina se pare că vom afla abia la finalul acțiunii, pentru că, așa cum v-ați obișnuit, conducerea instituției refuză să dea orice fel de declarații.




În încercarea de a afla care este motivul ce face subiectul comisiei de verificare din cadrul Ministerului Muncii, ne-am lovit de ordinele de sus, care interzic accesul echipei Olt Tv în secretariatul instituției.

În niciun minut am fost întâmpinați pe scările instituției de purtătorul de cuvânt, care nu ne-a putut oferi detalii despre prezența ministerială la Slatina.

După un alt minut de așteptare a venit și răspunsul.

Se pare că rezultatul verificărilor nu va fi comunicat mai devreme de sfârșitul acestei săptămâni. Potrivit mai multor surse, membrii comisiei de verificare vor părăsi instituția abia vineri.
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024