Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A început „Slatina în haină nouă”
18.05.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 74

Au început lucrările de vopsire a faţadelor celor 19 scări care au câştigat concursul „Slatina în haină nouă”. Slătinenii care îşi izolează singuri blocurile se pot înscrie pe tot parcursul anului la acest concurs, iar Primăria Slatina le va oferi vopseaua decorativă.




S-au montat schelele şi s-au început lucrările la primele blocuri care au participă la concursul „Slatina în haină nouă”. În total, 19 scări de bloc au câştigat vopseaua decorativă după ce şi-au izolat termic faţadele apartamentelor.

La blocul 9 de pe strada Păcii se lucrează de zor la două dintre cele trei scări.

Locatarii de la scara C aşteaptă şi ei ca primăria să le vopsească faţada, doar şi-au izolat termic apartamentele. Numai că totul depinde de vecinul de la parter.

Concursul „Slatina în haină nouă” va continua pe tot parcursul acestui an. Cei care doresc să se înscrie trebuie să îşi izoleze termic faţadele. Pentru ca o scară de bloc să câştige vopseaua decorativă este nevoie ca toţi locatarii să facă acelaşi lucru.

De curând, s-au finalizat şi lucrările de reabilitare termică la cele 60 de scări de bloc care au câştigat concursul „Slatina, oraş verde, oraş curat”. Acesta nu va mai continua în 2015, 106 de scări bloc intrând în programul de reabilitare termică pe fonduri europene.

Redactor:Crina Jilavu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE