Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slătinenii, despre Poliţia Locală
07.01.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 95

Ce părere aveţi despre activitatea Poliţiei Locale? Aceasta este întrebarea la care sunt invitaţi să răspundă cetăţenii, în cadrul unui sondaj lansat de conducerea Primăriei Slatina. În funcţie de opiniile slătinenilor, reprezentanţii autorităţilor vor lua anumite decizii care să îmbunătăţească activitatea oamenilor legii.




E ora bilanţului la Poliţia Locală Slatina. Iar cei care trebuie să îşi spună părerea despre activitatea acestei instituţii sunt cetăţenii, care beneficiază de serviciile ei. De aceea, reprezentanţii Primăriei Slatina au dat startul unei perioade de consultări şi dezbateri referitoare la modul în care acţionează oamenii legii, plătiţi din bugetul local.

„La început de an este vremea bilanțurilor și a planurilor pentru viitor. Am auzit și am citit foarte multe opinii ale slătinenilor despre activitatea Poliției Locale, însă vreau să am o consultare cât mai largă cu dumneavoastră pe această temă. Vă invit pe site-ul Primăriei, la linkul de mai jos, pentru a vă exprima opinia despre activitatea Poliției Locale. Așa cum v-am obișnuit și pe această pagină, voi citi mesajele dumneavoastră, urmând apoi a lua deciziile necesare pentru a veni în întâmpinarea nevoilor exprimate“, scrie primarul Slatinei, Minel Prina, pe o pagină de socializare.

Puteţi participa la acest sondaj accesând pagina de internet a Primăriei Slatina, www.primariaslatina.ro, la rubrica „Sondaj”, aflată pe banda din dreapta. Între timp, în rândul poliţiştilor locali au loc discuţii legate de o posibilă majorare a drepturilor salariale, la care s-ar putea adăuga norma de hrană, dacă aceasta va putea fi susţinută financiar, exclusiv din bani de la bugetul local.

Toate cheltuielile legate de funcţionarea Poliţiei Locale, de la salarii şi până la costurile de funcţionare,  sunt asigurate cu bani de la bugetul local.



Redactor: Simona Vârban
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE