Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Premiaţi pentru simbolul Slatinei
08.12.2014
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 114

Cele cinci câştigătoare ale campaniei „Mândri de a fi slătineni. Alege simbolul Slatinei pe harta României unite” au fost invitaţi astăzi să îşi ridice voucherele. Emoţionate, doamnele au mărturisit că nu se aşteptau să fie premiate.




Fie că au luat parte la concertele de promovare a campaniei, fie că au primit acasă buletinele de vot, doamnele au fost încântate că pot contribui la alegerea simbolului Slatinei. Aşa că au analizat bine fiecare propunere, şi-au spus punctul de vedere şi au participat la tombolă. Taloanele câştigătoare au fost extrase joi seara, în direct, la Olt Tv, iar astăzi primarul Minel Prina le-a invitat pe premiante să îşi ridice voucherele cu excursii sau premii în bani.

Doamnele norocoase au fost foarte bucuroase, iar cele care au câştigat excursii şi-au făcut deja planuri să folosească taloanele în sezonul estival.

Pentru Dorina Vidroi, acesta este primul premiu pe care l-a câştigat, iar vestea că va merge în excursie în Maramureş cu încă trei membri ai familiei a luat-o prin surpindere.

Celelalte două câştigătoare îşi pot lua premiile în bani mâine, de la Direcţia Economică. Şi ele au mulţumit autorităţilor pentru cadoul neaşteptat, în prag de Sărbători.

REDACTOR:SIMONA VÂRBAN
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE