Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
BANII EUROPENI, MAI UŞOR DE ACCESAT
04.12.2014
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 137

Fondurile europene pentru dezvoltarea satelor vor fi mai uşor de accesat, de anul viitor. Anunţul vine din partea Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, care aduce precizări importante pentru viitorii beneficiari.




În aşteptarea primelor sesiuni de depunere de proiecte pe fonduri europene, fermierii vin tot mai des către instituţiile cu atribuţii în domeniu, să fie mai informaţi şi mai bine pregătiţi decât în anii trecuţi. La rândul lor, specialiştii sunt gata să le răspundă la întrebări şi să anunţe principalele modificări în domeniu. Vor fi măsuri mai puţine, dar şi birocraţie redusă.

Primul pas a fost reorganizarea Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, care va avea două servicii distincte, fiecare cu responsabilităţi bine delimitate. Apoi, numărul documentelor se reduce semnificativ, mai ales în cazul proiectelor cu valoarea mică.

S-a stabilit că nu vor mai fi sesiuni temporare de depuneri de proiecte, ci vorbim despre o depunere continuă, cu selecţie lunară, în funcţie de punctajul acumulat de fiecare proiect.

Acest sistem va funcţiona, pentru fiecare tip de măsură, până la epuizarea fondurilor. Primele sesiuni se vor deschide, cel mai probabil, luna viitoare, adică în ianuarie 2015.
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE