Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ziua comunei Crâmpoia, serbată cu fast
22.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 866

De Sfinții Împărați Constantin și Elena, locuitorii din Crâmpoia au sărbătorit ziua comunei. Muzică, grătare încinse, voie bună, petrecere câmpenească până târziu în noapte, au fost doar câteva din ingredientele unui eveniment de succes. Tot la acest eveniment, autoritățile locale au premiat 10 cupluri care au împlinit cinci decenii de căsnicie.


 În fiecare an, pe 21 mai, locuitorii comunei Crâmpoia îmbracă haine de sărbătoare. La cea de-a VII-a ediție a Zilei comunei au participat sute de localnici, fii ai satului și numeroși invitați. Edilul Ionel Mirea a organizat totul impecabil. I-au fost alături, în această zi de sărbătoare, parlamentari și primari ai altor localități.
Evenimentul a debutat cu un moment artistic oferit de îndrăgita interpretă de muzică populară, Mariana Ionescu Căpitănescu. Locuitorii comunei au încins o horă oltenească în fața scenei.
Cu mic cu mare, toată lumea a petrecut.
Tot în cadrul evenimentului, 10 cupluri care au împlinit 50 de ani de la căsătorie au fost premiate cu diplome, șampanie și bani.
Edilul Ionel Mirea le-a urat locuitorilor comunei „La mulți ani” și i-a asigurat că va duce la bun sfârșit proiectele aflate în derulare.
Sărbătoarea s-a încheiat seara târziu, cu un foc de artificii spectaculos.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019