Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Ziaristul Marin Berneanu s-a stins din viață
05.02.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 787

Ziaristul slătinean Marin Berneanu s-a stins din viață ieri după-amiază, la vârsta de 68 de ani. Acesta se afla în trafic, în comuna Curtișoara, la volanul mașinii sale, când i s-a făcut rău. A oprit pe dreapta, iar în scurt timp i s-a făcut rău. Echipajul Ambulanței l-a găsit în stop cardio-respirator și nu l-a putut salva.


Potrivit cadrelor medicale, decesul a survenit în urma unui atac de cord. Marin Berneanu era unul dintre cei mai vechi ziariști slătineni. El și-a început activitatea după anul 1989 și a lucrat la mai multe publicații. În ultimul timp se retrăsese în comuna Pleșoiu. Trupul neînsuflețit a fost depus astăzi la capela Catedralei Episcopale din Slatina, iar înmormântarea va avea loc în localitatea Pleșoiu. Dumnezeu să-l odihnească în pace! 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018