Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Ziaristul Marin Berneanu s-a stins din viață
05.02.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 773

Ziaristul slătinean Marin Berneanu s-a stins din viață ieri după-amiază, la vârsta de 68 de ani. Acesta se afla în trafic, în comuna Curtișoara, la volanul mașinii sale, când i s-a făcut rău. A oprit pe dreapta, iar în scurt timp i s-a făcut rău. Echipajul Ambulanței l-a găsit în stop cardio-respirator și nu l-a putut salva.


Potrivit cadrelor medicale, decesul a survenit în urma unui atac de cord. Marin Berneanu era unul dintre cei mai vechi ziariști slătineni. El și-a început activitatea după anul 1989 și a lucrat la mai multe publicații. În ultimul timp se retrăsese în comuna Pleșoiu. Trupul neînsuflețit a fost depus astăzi la capela Catedralei Episcopale din Slatina, iar înmormântarea va avea loc în localitatea Pleșoiu. Dumnezeu să-l odihnească în pace! 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018