Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Zece șoferi noi la Ambulanța Corabia
04.01.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 337

După ce procurorii i-au plasat sub control judiciar pe cei 13 ambulanțieri de la Corabia, acuzați că au furat combustibil din autospeciale, Ambulanța Olt a scos la concurs posturile rămase descoperite. La sfârșitul lunii trecute a avut loc proba scrisă, iar astăzi, cei admiși au susținut interviul. Toți cei zece candidați care au ajuns în etapa finală a concursului au reușit să ocupe un post temporar de șofer pe ambulanță.


13 posturi de șoferi au fost scoase la concurs în luna decembrie la substația de Ambulanță Corabia. 16 persoane au susținut proba scrisă, iar zece dintre acestea au fost declarate admise. A urmat apoi proba interviului, trecută cu brio de toți cei zece candidați.
Deși au mai rămas trei locuri libere de ambulanțier la Corabia, reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță spun că nu vor organiza un nou concurs.
Cei zece ambulanțieri noi de la Corabia vor ocupa posturile până când situația celor puși acum sub control judiciar se va clarifica.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019