Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Votanți responsabili la Slatina
06.10.2018
Autor articol: null admin
Vizualizari: 907

Mai puțini dimineața și din ce în ce mai mulți după orele prânzului, slătinenii au fost printre cei mai conștiincioși votanți din județ. Cei care au ajuns la urne astăzi au spus că trebuie să își exercite dreptul la vot, un drept democratic important.


 Chiar dacă nu la fel de mulți ca la un scrutin de alegeri, slătinenii au venit încă de la primele ore ale zilei să își exprime opțiunea în legătură cu redefinirea familiei și schimbarea denumirii județului.
Unul dintre alegători a spus chiar că și-ar fi dorit să regăsească printre întrebările de la acest referendum și una referitoare la legea offshore, care reglementează modul de exploatare a gazelor naturale din Marea Neagă.
Secțiile de votare sunt deschisă astăzi până la ora 21.00 și mâine de la 7.00 la 21.00.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018