Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vor avea o sală de sport modernă
15.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 371

Vor începe lucrările la noua de sală de sport din Osica de Sus. Edilul localității spune că se mai așteaptă doar avizul celor de la ISU și că imediat ce îl vor obține, utilajele și echipele de muncitori vor transforma zona respectivă într-un adevărat șantier. Sala de sport va fi una modernă și multifuncțională. Ea va fi folosită pentru meciuri de handbal, volei, baschet sau fotbal.


În curând, toți locuitorii din Osica de Sus se vor putea mândri cu o nouă construcție modernă. Edilul localității, Gheorghe Manicea, spune că tinerii vor avea șansa de a face mișcare într-o sală de sport spațioasă și dotată, în care se vor putea juca meciuri de handbal, volei, baschet sau fotbal. Clădirea va fi folosită atât pentru activități recreative, dar și pentru organizarea diferitelor evenimente sportive.
Momentan, primarul localității Osica de Sus așteaptă avizul de construcție și funcționare din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Imediat ce îl vor obține, utilajele și muncitorii vor da startul lucrărilor de construcție al sălii de sport. Potrivit constructorului care a câștigat licitația, termenul limită de execuție este sfârșitul verii anului 2021.
Valoarea totală a investiției este de aproximativ 1,7 milioane de euro, finanțarea fiind făcută cu bani de la Guvernul României, prin intermediul Companiei Naționale de Investiții.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021