Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vor avea o sală de sport modernă
15.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 275

Vor începe lucrările la noua de sală de sport din Osica de Sus. Edilul localității spune că se mai așteaptă doar avizul celor de la ISU și că imediat ce îl vor obține, utilajele și echipele de muncitori vor transforma zona respectivă într-un adevărat șantier. Sala de sport va fi una modernă și multifuncțională. Ea va fi folosită pentru meciuri de handbal, volei, baschet sau fotbal.


În curând, toți locuitorii din Osica de Sus se vor putea mândri cu o nouă construcție modernă. Edilul localității, Gheorghe Manicea, spune că tinerii vor avea șansa de a face mișcare într-o sală de sport spațioasă și dotată, în care se vor putea juca meciuri de handbal, volei, baschet sau fotbal. Clădirea va fi folosită atât pentru activități recreative, dar și pentru organizarea diferitelor evenimente sportive.
Momentan, primarul localității Osica de Sus așteaptă avizul de construcție și funcționare din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Imediat ce îl vor obține, utilajele și muncitorii vor da startul lucrărilor de construcție al sălii de sport. Potrivit constructorului care a câștigat licitația, termenul limită de execuție este sfârșitul verii anului 2021.
Valoarea totală a investiției este de aproximativ 1,7 milioane de euro, finanțarea fiind făcută cu bani de la Guvernul României, prin intermediul Companiei Naționale de Investiții.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020