Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vicepremierul Paul Stănescu a votat la Slatina
06.10.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 254

Vicepremierul Paul Stănescu a venit să voteze la Slatina, pentru a-și spune punctul de vedere și la referendumul local, ce propune schimbarea denumirii județului. La ieșirea de la urne, Paul Stănescu și-a exprimat convingerea că prezența la vot va crește considerabil mâine.


Paul Stănescu a ajuns la Slatina la ora 14.00 și a vrut să voteze atât la referendumul local cât și al cel național. A schimbat câteva cuvinte cu membrii secției de votare, a intrat în cabină, iar după ce a pus buletinele ștampilate în urnele de vot a explicat importanța celor două referendumuri.
El i-a îndemnat pe oameni să își spună punctul de vedere și despre schimbarea denumirii județului, propusă în cadrul referendumului local.
Vicepremierul a spus că se așteaptă ca mâine să fie înregistrată o prezență la vot mult mai mare decât astăzi.
Până al ora 14.00, în secțiile de votare din Slatina se înregistra o prezență medie la vot de 3%.

pau stanescu vot slatina referendum
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018