Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Veterinarii au început controalele de Paște
12.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 155

Echipele de control ale Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor au împânzit județul, la nivelul instituției fiind declanșată o campanie amplă de control, înainte de Paște. Până acum au fost constatate numeroase nereguli, legate în special de igiena precară. Un depozit de produse alimentare a fost închis temporar, pentru că în incinta lui nu era asigurat un flux corespunzător.


 Inspectorii veterinari s-au mobilizat, pentru a se asigura că oltenii vor avea produse alimentare sigure, pe masa de Paște. Astfel, de la începutul acestei luni și până la marea sărbătoare, vor fi atent verificate societăți care procesează, depozitează și comercializează alimente.
Supermarketurile, magazinele alimentare, dar și unitățile de alimentație publică au fost, de asemenea, vizate de controale. Inspectorii veterinari au descoperit mai multe nereguli, pentru care au aplicat amenzi de 14.000 lei.
În urma controalelor, pentru un depozit de produse alimentare, veterinarii au decis suspendarea temporară a activității.
Verificările vor continua și în perioada următoare, astfel încât, până la Paște, să fie controlate cât mai multe unități alimentare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018