Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Veterinarii au început controalele de Paște
12.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 141

Echipele de control ale Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor au împânzit județul, la nivelul instituției fiind declanșată o campanie amplă de control, înainte de Paște. Până acum au fost constatate numeroase nereguli, legate în special de igiena precară. Un depozit de produse alimentare a fost închis temporar, pentru că în incinta lui nu era asigurat un flux corespunzător.


 Inspectorii veterinari s-au mobilizat, pentru a se asigura că oltenii vor avea produse alimentare sigure, pe masa de Paște. Astfel, de la începutul acestei luni și până la marea sărbătoare, vor fi atent verificate societăți care procesează, depozitează și comercializează alimente.
Supermarketurile, magazinele alimentare, dar și unitățile de alimentație publică au fost, de asemenea, vizate de controale. Inspectorii veterinari au descoperit mai multe nereguli, pentru care au aplicat amenzi de 14.000 lei.
În urma controalelor, pentru un depozit de produse alimentare, veterinarii au decis suspendarea temporară a activității.
Verificările vor continua și în perioada următoare, astfel încât, până la Paște, să fie controlate cât mai multe unități alimentare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018