Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Veterinarii au început controalele de Paște
12.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 146

Echipele de control ale Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor au împânzit județul, la nivelul instituției fiind declanșată o campanie amplă de control, înainte de Paște. Până acum au fost constatate numeroase nereguli, legate în special de igiena precară. Un depozit de produse alimentare a fost închis temporar, pentru că în incinta lui nu era asigurat un flux corespunzător.


 Inspectorii veterinari s-au mobilizat, pentru a se asigura că oltenii vor avea produse alimentare sigure, pe masa de Paște. Astfel, de la începutul acestei luni și până la marea sărbătoare, vor fi atent verificate societăți care procesează, depozitează și comercializează alimente.
Supermarketurile, magazinele alimentare, dar și unitățile de alimentație publică au fost, de asemenea, vizate de controale. Inspectorii veterinari au descoperit mai multe nereguli, pentru care au aplicat amenzi de 14.000 lei.
În urma controalelor, pentru un depozit de produse alimentare, veterinarii au decis suspendarea temporară a activității.
Verificările vor continua și în perioada următoare, astfel încât, până la Paște, să fie controlate cât mai multe unități alimentare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018