Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Veterani de război, decorați de Ziua Armatei
25.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 178

Ziua Armatei Române a fost marcată astăzi, la Slatina. Pentru al doilea an consecutiv, manifestările au avut loc la statuia „Ecaterina Teodoriu“, monument reabilitat de municipalitate. La manifestări au participat autoritățile locale, județene, militari români, dar și americani de la Baza Nato de la Deveselu. O parte dintre veteranii de război din Slatina au fost decorați de reprezentanții Centrului Militar Județean Olt.


Participare numeroasă la manifestările dedicate Zilei Armatei Române, la Slatina. Șefii Prefecturii Olt, Consiliului Județean și Primăriei Municipiului Slatina, dar și ai instituțiilor publice și oameni politici au luat parte la ceremonia organizată, astăzi, la monumentul „Ecaterina Teodoroiu“.
Despre însemnătatea acestei zile au vorbit și reprezentanții Centrului Județean Militar, dar și veteranul de război Mihai Dumitru.
Trei dintre veteranii de război din județul Olt au fost decorați de reprezentanții Centrului Militar Județean.
A urmat depunerea de coroane la monumentul „Ecaterina Teodoroiu. Manifestările s-au încheiat cu defilarea Gărzii de Onoare.
Tot cu ocazia Zilei Armatei Române, pe platoul din fața Prefecturii Olt, militarii și-au prezentat armamentul și o parte din echipamentul de luptă. La eveniment a luat parte și fanfara militară americană a bazei NATO de la Deveselu.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019