Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Uniți la Slatina, în Anul Centenarului
12.10.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 249

Membri ai comunității de români din Bulgaria, dar și studenți basarabeni de la Universitatea din Craiova au vizitat astăzi județul, în cadrul unui proiect derulat de Ministerul Românilor de Pretutindeni. Tinerii au fost primiți de oficialii Consiliului Județean, apoi au mers să vadă o parte din frumusețile județului.


În Anul Centenarului, Oltul transmite un mesaj de unitate față de românii care trăiesc în afara granițelor. Porțile Consiliului Județean au fost larg deschise în această dimineață, pentru a primi un grup de vizitatori români din Bulgaria și tineri din Basarabia, care studiază la Craiova. Cu toții au ajuns în județ împreună cu reprezentanți ai Ministerului Românilor de Pretutindeni, în cadrul proiectului „Descoperă și Cunoaște România”. Până acum, 750 de români de peste hotare au fost invitați să viziteze România.
Reprezentanții Consiliului Județean au fost încântați de prezența oaspeților, cărora le-au pregătit și daruri care să le amintească de județul nostru.
Vizitatorii s-au bucurat că au avut ocazia să stea la aceeași masă cu autoritățile din Olt. Speră că vor vedea cât mai multe locuri din județul nostru, dar și din România, o țară pe care o consideră atât de frumoasă.

După ce s-au fotografiat alături de reprezentații Consiliului Județean, oaspeții au mers să viziteze Muzeul Județean, Mânăstirea Clocociov și Muzeul Câmpiei Boianului de la Drăgănești-Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019