Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ultima zi pentru Declarația Unică
30.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 137

Termenul limită pentru depunerea Declarației Unice expiră mâine, anunță reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Olt. Formularul se poate depune atât on-line cât și la ghișeu, pentru prima variantă fiind acordată o bonificație de 5% din impozitul pe venit aferent acestui an. Potrivit statisticilor Fiscului, ar fi 18.000 de contribuabili din județ care au depus anul trecut cele șapte formulare înlocuite de Declarația Unică. Dintre aceștia, au depus până acum formularul doar 13.000.


 Contribuabilii care trebuie să depună Declarația Unică la Fisc mai au la dispoziție o singură zi, cea de mâine.
„Declarația unică se completează și se depune de către persoanele fizice care realizează, individual sau într-o formă de asociere, venituri din România şi/sau din străinătate, și de cele care datorează impozit pe venit și contribuții sociale obligatorii. Persoanele care nu realizează venituri și aleg să plătească contribuția de asigurare de sănătate au, de asemenea, obligația de a depune Declarația Unică”, informează, printr-un comunicat de presă, AJFP Olt.
Declarația se poate depune on-line, prin intermediul Spațiului Privat Virtual și pe portalul e-guvernare.ro sau pe hârtie, direct la ghișeu. Cei care vor alege să depună formularul on-line vor avea o reducere de 5% din impozitul pe venit înregistrat în acest an. Totodată, se vor familiariza cu aplicațiile informatice, în condițiile în care anul viitor Declarația Unică se va depune exclusiv on-line. Cei care nu vor depune până mâine inclusiv Declarația Unică riscă amenzi între 50 și 500 lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019