Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Topana│Crește numărul de cazuri COVID-19
28.07.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 452

Chiar dacă vorbim de măsuri de relaxare, cazurile de COVID-19 continuă să apară. În cinci localități din județul Olt, rata de incidență a început să crească îngrijorător de mult. Topana este cea mai afectată comună, cu un indice de 2,81 cazuri la mia de locuitori. Tot aici a fost înregistrat și primul deces cu noua tulpină de coronavirus.


Numărul cazurilor de COVID-19 crește în plină relaxare a restricțiilor. Este și cazul comunei Topana din județul Olt. Potrivit ultimei raportări, rata de infectare cu virusul SARS COV-2 a ajuns la 2,81 cazuri la mia de locuitori. Prefectul județului spune, însă, că incidența crescută este datorată numărului mic de locuitori pe care localitatea îi are.
Tot la Topana a fost înregistrat și primul deces după infectare cu tulpina Delta. Din ancheta epidemiologică efectuată, bărbatul avea domiciliul în județul Argeș, însă venise în vizită la părinți. Autoritățile au luat încă de pe atunci măsuri de prevenire a răspândirii virusului în masă și au carantinat întreaga familie.
Până în acest moment, doar în cinci localități din județ s-au înregistrat cazuri de COVID-19, respectiv Topana, Vădastra, Bălteni, Găvănești și Drăgănești-Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE