Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
TMK Artrom│40 de premii la Tombola Donatorilor
06.12.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1468

Campania de donare de sânge demarată de TMK Artrom s-a încheiat, astăzi, cu tombola promisă de reprezentanții companiei slătinene. 40 de bilete câștigătoare au fost extrase din urna amplasată la centrul de donare. Câștigătorii vor primi tichete în valoare de 500 de lei, pe care le pot folosi la cumpărături, începând cu data de astăzi.


 Campania „Donează sânge, salvează vieți” demarată de TMK Artrom Slatina, s-a încheiat astăzi. Aproape 800 de donatori au participat la cea mai amplă acțiune de salvare de vieți, organizată în județul Olt. Printre donatori au fost atât angajați ai companiei TMK, donatori vechi ai Centrului de Transfuzii, precum și muncitori de la alte fabrici din oraș.
Reprezentanții TMK au organizat, astăzi, marea tombolă, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Slatina. Au fost extrase 40 de bilete, urmând ca donatorii norocoși să primească tichete de cumpărături în valoare de 500 de lei, fiecare.
Reprezentanții Centrului de Transfuzie spun că este cea mai amplă campanie de donare de sânge organizată în ultimii ani, în județul Olt. Ei speră ca acesta să fie doar începutul, pentru că spitalele au nevoie zilnic de sânge, pentru salvarea pacienților cu probleme grave de sănătate.
Orice persoană cu vârsta peste 18 ani poate dona sânge. Pe lângă faptul că salvează vieți, își poate verifica gratuit starea de sănătate și primește bonuri de masă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE