Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sună alarma, nu intrați în panică!
04.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1512

Este prima zi de miercuri a fiecărei luni, sună alarma. Un nou excercițiu de verificare a sistemului de alarmare a avut loc astăzi la nivel național. La Slatina, sirenele au sunat în tot orașul, iar oamenii spun că s-au obișnuit deja cu sunetul și consideră că exercițiul este util. Pentru a asigura informarea cetățenilor, Primăria Slatina a achiziționat cel mai modern sistem electric de alarmare, singurul de acest fel din județul Olt.


 Este ora 10, iar sirenele se aud puternic în municipiul Slatina. Cetățenii sunt anunțați să își păstreze calmul, pentru că este doar o verificare a sistemului de alarmare.
Sunetul alarmei nu i-a speriat pe cetățeni. Cei mai mulți spun că s-au obișnuit deja și consideră un lucru bun acest exercițiu pentru verificarea sistemului de alarmare a populației.
O femeie a crezut că alarma anunță un miting de protest.
Cel mai modern sistem electric de alarmare din județul Olt există la Primăria Slatina. Investiția, care a costat 90.000 de lei, are zece sirene electrice, care sunt pornite în același timp, printr-un singur click pe calculator.
Potrivit reprezentanților ISU Olt, dacă, anul trecut, aproape jumătate din localitățile județului nu aveau sistem de alarmare ori acesta era defect, în prezent toate comunele au această dotare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE