Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Start la distracție și bălăceală la Plaja Olt
01.06.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 903

Prima zi de vară, prima zi de distracție pentru cei care iubesc razele soarelui și bălăceala. Șezlonguri, umbrele, nisip fin, apă limpede și multă voie bună. Așa au fost întâmpinați slătinenii care au trecut astăzi, în prima zi de sezon estival, pragul plajei și piscinelor din interiorul Clubului Nautic și de Agrement „Plaja Olt”.


 Zilele călduroase de vară vor fi mai ușor de suportat. Cel puțin pentru cei care, începând de astăzi, vor frecventa Plaja Olt. Ca în fiecare an, reprezentanții clubului au venit în întâmpinarea doritorilor de distracție cu cele mai bune condiții. Dornici să profite de prima zi de vară, slătinenii și-au făcut apariția pe plajă încă de la primele ore ale dimineții. Din plin au profitat și copiii, care de ziua lor au avut acces gratuit. De această zi liberă s-au bucurat doamnele și domnișoarele care își doresc să capete un bronz generos.
Plaja Olt este deschisă zilnic, între orele 9:30 și 20.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019