Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Spitalul Slatina se reorganizează pentru valul patru
07.09.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 369

Spitalul Județean de Urgență Slatina se reorganizează pentru valul patru de Covid, după creșterea numărului de cazuri din ultima perioadă. Conducerea unității medicale anunță că s-a mărit numărul de locuri în secțiile Boli Infecțioase și ATI, iar la Pediatrie a fost înființat un sector special pentru copiii confirmați pozitiv.


 Au fost luate primele măsuri la Spitalul Județean de Urgență Slatina, după creșterea din ultima perioadă a cazurilor confirmate de coronavirus. Unitatea medicală a anunțat, astăzi, că au fost reorganizate sectoarele Covid, unde a fost mărit numărul de paturi. Acum, și Secția de Pediatrie are sector COVID, pentru copiii depistați cu varianta Delta.
Spitalul Județean de Urgență Slatina va trata în continuare și pacienții non-Covid. Până în prezent nu a fost suspendată activitatea pe niciun sector medical.
Unitatea medicală este pregătită, de asemenea, cu materiale de protecție pentru personalul sanitar. Cât despre asigurarea stocului de medicamente, sunt probleme de aprovizionare, din cauza Ministerul Sănătății.
Când stocul de Tocilizumab și Remdesivir va fi epuizat, Spitalul Slatina va fi nevoit să împrumute aceste medicamente de la alte unități medicale din țară. De asemenea, la Spitalul Slatina se mențin restricțiile privind accesul aparținătorilor în unitatea medicală și sunt asigurate circuite separate de la intrarea, până la ieșirea din spital a pacienților.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021