Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Își așteaptă morții de Covid la Morgă
15.10.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1195

Zilnic, la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, familiile celor decedați de Covid așteaptă să își ridice morții. Astăzi, pe poarta spitalului au ieșit cinci persoane răpuse de infecția cu virusul Sars-Cov-2. Sunt însă zile când numărul lor ajunge și la 20. Medicii de la Serviciul de Anatomie Patologică spun că majoritatea morților de Covid sunt persoane din mediul rural, nevaccinate.


 Este imaginea de la morga Spitalului Județean de Urgență Slatina. O mașină mortuară pleacă, alta vine. Angajații de la morgă scot, rând pe rând, morții în sac și îi pun în sicriu, direct în mașină. Totul sub privirile rudelor, împietrite de durere. Pentru a nu se crea aglomerație la morgă, a fost stabilit un program pentru ridicarea persoanelor decedate de Covid și a celor non-Covid.
Unul dintre șoferii dricurilor de la morgă ne spune că nu crede în Covid. Deși transportă morții de covid, crede că au decedat din altă cauză.
Cele mai multe persoane decedate de Covid sunt din mediul rural, spun medicii. O explicație ar fi aceea că, la țară, nu toți oamenii spun că au Covid sau că au intrat în contact cu o persoană pozitivă. Din păcate, numărul morților crește de la o zi la alta.
Sunt zile când Morga Spitalului Slatina eliberează și 10 sau chiar 20 de morți de Covid. Iar valul patru încă nu s-a terminat. Medicii fac în continuare apel disperat la vaccinare. Puține persoane vaccinate au făcut Covid și toate au avut forme ușoare sau medii de boală.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021