Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│A început vaccinarea împotriva COVID-19
04.01.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 969

A început vaccinarea anti-COVID la Slatina. Primele cadre medicale au fost imunizate la centrul de vaccinare al Spitalului Județean de Urgență Slatina. În această primă etapă, județul Olt a primit 360 de doze, toate destinate personalului medical și angajaților din spital aflați în prima linie de luptă cu boala. Prefectul județului și managerul Spitalului Slatina fac apel ca toate cadrele medicale să accepte imunizarea pentru a scăpa de acest virus periculos.


În această dimineață a început vaccinarea împotriva COVID-19 și la Slatina. Puțin după ora 9 a fost imunizat primul cadru medical, respectiv medicul Cătălin Pătru, care este chiar coordonatorul centrului de vaccinare.
360 de doze de vaccin anti-COVID-19 au ajuns în județul Olt. El este păstrat la Direcția de Sănătate Publică Olt în condiții speciale, iar zilnic, centrul preia dozele necesare de acolo.
Coordonatorul centrului de vaccinare, medicul Pătru a stat de vorbă cu presa chiar în timpul imunizării.
Traseul este bine stabilit. Accesul are loc prin intrarea principală, iar ieșirea se face prin partea laterală a clădirii. Fiecare persoană imunizată trebuie însă să aștepte 15 minute, în camera post vaccinare, pentru a se asigura că nu apar reacții adverse.
După imunizare, cei doi directori ai Spitalului Slatina i-au îndemnat și pe colegii lor să le urmeze exemplul.
În fiecare zi, la centrul de vaccinare anti-COVID din Slatina pot fi imunizate în jur de 50 de persoane. Vaccinul se administrează în două doze la interval de 21 de zile. În prezent, în Olt se lucrează la amenajarea altor 9 centre de vaccinare, pentru cea de-a doua etapă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE