Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Se deschide Expo Flora
22.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 570

Cel mai mare eveniment din județ dedicat iubitorilor de flori începe mâine, la Slatina. 60 de producători de flori plante decorative și aromatice, de arbori și arbuști vin, din toate colțurile țării, să își expună marfa pe esplanada orașului. Expoziția cu vânzare este deschisă până duminică.


De mâine, Slatina redevine raiul florilor, al culorilor și al parfumurilor proaspete. Începe ediția a XXV-a a Expo- Flora, organizată și anul acesta pe esplanada orașului. Primarul Slatinei, Emil Moț, va deschide oficial expoziția, la ora 11.00. În centrul orașului sunt așteptați zeci de producători de flori și plante decorative din toată țara, dar și comercianți de articole de artizanat și accesorii de grădină. Expoziția rămâne deschisă până duminică după-amiază. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019