Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: S-au bucurat de primăvară
10.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 311

A fost o zi frumoasă, cu vreme însorită, de care au profitat din plin copiii, dar și părinții și bunicii care au avut încă o zi liberă. Pe Esplanadă, arteziana a pornit și a atras sute de priviri, dornice de relaxare în aer liber. Între timp, în oraș se face curățenie, iar rondurile de flori se umplu de culori și miresme de primăvară.


 Chiar dacă s-a instalat târziu, primăvara a pus stăpânire peste Slatina. Astăzi a fost cald încă de dimineață. Soarele blând a scos din casă copii, părinți și bunici care s-au bucurat de vremea bună. Pe Esplanadă, oamenii au ieșit la plimbare, încântați de peisajul superb de primăvară, de fântâna arteziană și de verdeața din Expo parc. Mulți au apreciat liniștea și curățenia pe care au găsit-o aici la primele orele ale zilei. După-amiază, zona de promenadă se aglomerează.
Cei mici s-au bucurat și ei de ultima zi de vacanță și s-au zbenguit în voie pe Esplanadă, cu trotinetele, cu bicicletele sau cu rolele.
Bunicii au petrecut ore în șir în aer liber, alături de nepoți. S-au bucurat și ei de soare și de natura înverzită, iar după ce an analizat cu atenție rondurile de flori din oraș au venit și cu unele sugestii pentru autorități.
La Slatina, curățenia de primăvară e în toi. Până pe 26 aprilie, utilajele și muncitorii vor ajunge în toate cartierele, să măture străzile și trotuarele și să reamenajeze spațiile verzi.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE