Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: De mâine se deschide târgul de miei
04.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 326

La Slatina, târgul de miei se deschide de mâine dimineață și va funcționa până sâmbătă, la prânz. Anul acesta, comercianții nu vor mai plăti taxă de sacrificare, anunță autoritățile. Vor fi primite în centrul de sacrificare numai animale care au crotalie și documente care să ateste starea lor de sănătate. Activitatea va fi supravegheată atent de veterinari.


 Slătinenii care vor să cumpere miel de Paște direct de la producător sunt așteptați, de mâine dimineață, de la ora 7.30, la târgul autorizat temporar de autorități în incinta fostului abator, din zona Strehareți.
Carnea de miel va fi sigură pentru consum, pentru că toate animalele vor veni însoțite de documente de sănătate, iar sacrificarea se face sub supravegherea veterinarilor. Anul acesta, comercianții vor fi scutiți de taxa de sacrificare, anunță reprezentanții Direcției Administrarea Patrimoniului, care s-au ocupat de autorizarea spațiului.

Cumpărătorii au început să vină încă de astăzi la târg, să vadă programul de funcționare. Vor să cumpere carne proaspătă, direct de la oieri.
Puncte autorizate temporar pentru sacrificarea mieilor vor fi deschise, tot de mâine și până sâmbătă, în incinta piețelor agroalimentare din Drăgănești Olt și Balș, iar sâmbătă e liber la sacrificarea în siguranță a mieilor și la târgul din Osica de Sus.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE