Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se circulă pe Centura Caracalului
25.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 431

Centura Caracalului, lucrare realizată de Compania Națională de Investiții, a fost recepționată. Șoseaua ocolitoare a fost deschisă traficului rutier încă de aseară, după ce specialiștii de la Drumuri Naționale și polițiștii au inspectat drumul. Oamenii din Caracal sunt mulțumiți că au scăpat de traficul greu, care le-a stricat casele.


 Cu lucrări începute încă din 2011, șoseaua de centură a Caracalului a fost, în sfârșit, finalizată. Constructorul, autoritățile locale și reprezentanți din Olt ai Secției Drumuri Naționale au participat la recepția de finalizare a lucrărilor.
Pentru cetățenii din Caracal care locuiesc pe străzile traversate de mașinile de mare tonaj, momentul inaugurării este așteptat de ani de zile.
Traficul rutier pe șoseaua de centură a fost deschis aseară, în jurul orei 19.00. Drumul ocolitor are o lungime de aproximativ 10 kilometri. La Caracal, primăria a mai obținut fonduri de la Ministerul Dezvoltării pentru construirea unei șosele ocolitoare în partea de nord a orașului. Lucrările au început săptămâna aceasta și ar trebui să se încheie în opt luni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019