Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școlile și grădinițele din județ, la control
07.02.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 633

Comisii mixte formate la ordinul emis de Prefectură au început de astăzi verificarea școlilor și grădinițelor. Vor să vadă dacă au întreprins toate măsurile pentru prevenirea răspândirii gripei, începând de la igienizarea sălilor și până la asigurarea săpunului și prosoapelor în grupurile sanitare. În urma controalelor efectuate s-au constat unele nereguli, în special în privința curățeniei.


În această săptămână, când elevii s-au aflat în vacanță, în toate unitățile de învățământ din Olt s-au făcut acțiuni de igienizare pentru prevenire răspândirii gripei. De astăzi, comisii mixte formate din reprezentanți ai Prefecturii Olt, Inspectoratului Școlar și Direcției de Sănătate Publică Olt au demarat controalele în toate unitățile de învățământ. Se verifică atât stadiul campaniei de dezinfecție și dezinsecție, cât și necesarul de materiale pentru ca elevii să-și desfășoare activitatea în cele mai bune condiții.
Unitățile de învățământ în care s-au descoperit anumite nereguli vor fi din nou vizitate de membrii comisiilor.
Campania de dezinfecție și dezinsecție trebuie finalizată până pe 11 februarie. Până la această dată toate unitățile de învățământ vor fi dotate cu materiale de igienă personală pentru elevi, extrem de importante în combaterea răspândirii gripei și virozelor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019