Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școlile și grădinițele din județ, la control
07.02.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 624

Comisii mixte formate la ordinul emis de Prefectură au început de astăzi verificarea școlilor și grădinițelor. Vor să vadă dacă au întreprins toate măsurile pentru prevenirea răspândirii gripei, începând de la igienizarea sălilor și până la asigurarea săpunului și prosoapelor în grupurile sanitare. În urma controalelor efectuate s-au constat unele nereguli, în special în privința curățeniei.


În această săptămână, când elevii s-au aflat în vacanță, în toate unitățile de învățământ din Olt s-au făcut acțiuni de igienizare pentru prevenire răspândirii gripei. De astăzi, comisii mixte formate din reprezentanți ai Prefecturii Olt, Inspectoratului Școlar și Direcției de Sănătate Publică Olt au demarat controalele în toate unitățile de învățământ. Se verifică atât stadiul campaniei de dezinfecție și dezinsecție, cât și necesarul de materiale pentru ca elevii să-și desfășoare activitatea în cele mai bune condiții.
Unitățile de învățământ în care s-au descoperit anumite nereguli vor fi din nou vizitate de membrii comisiilor.
Campania de dezinfecție și dezinsecție trebuie finalizată până pe 11 februarie. Până la această dată toate unitățile de învățământ vor fi dotate cu materiale de igienă personală pentru elevi, extrem de importante în combaterea răspândirii gripei și virozelor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019