Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școli nesigure la incendiu
02.09.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 194

Începe școala, dar nu peste tot în siguranță. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, peste 160 de școli din județul Olt nu au autorizație de securitate la incendiu. Pompierii, împreună cu alte autorități de control au demarat verificări la toate școlile din județ, pentru a vedea care este situația înainte de începerea noului an școlar.


 Sunt controale în toate școlile din județul Olt. Autoritățile verifică dacă acestea sunt pregătite pentru a-i primi pe elevi în siguranță. Potrivit situației ISU Olt, o parte dintre ele sunt nesigure. Pe lângă lipsa apei și toalete în fundul curții, unele nu au autorizație de securitate la incendiu.
O parte dintre școlile nesigure la incendiu au obținut aviz din partea ISU Olt, pentru demararea lucrărilor necesare privind intrarea în legalitate. Restul vor funcționa în continuare fără a îndeplini criteriile de securitate la incendiu, printre care lipsa căilor de evacuare, a sistemelor de detecție și semnalizare și cea a distanțelor de siguranță.
Potrivit reprezentanților ISU Olt, urmează noi controale la școlile care funcționează ilegal. Amenzile pentru lipsa autorizației de securitate la incendiu pot ajunge până la 50.000 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021