Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Schimbări în conducerea Fiscului
02.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 342

Se anunță schimbări în conducerea Administrației Județene a Finanțelor Publice Olt, după ce mai mulți reprezentanți ai instituției sunt cercetați într-un dosar cu rambursări ilegale de TVA.


 Cornel Vlădescu, unul dintre adjuncții instituției, este singurul nume vehiculat pentru a ocupa funcția de director interimar. El este și cel care, în prezent, conform fișei postului, rămâne la conducerea Finanțelor oltene, atunci când șeful instituției lipsește. Pentru funcția de director interimar, e nevoie însă de un ordin emis de Administrația Generală a Finanțelor Publice, din București.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018