Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Schimbări în conducerea Fiscului
02.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 392

Se anunță schimbări în conducerea Administrației Județene a Finanțelor Publice Olt, după ce mai mulți reprezentanți ai instituției sunt cercetați într-un dosar cu rambursări ilegale de TVA.


 Cornel Vlădescu, unul dintre adjuncții instituției, este singurul nume vehiculat pentru a ocupa funcția de director interimar. El este și cel care, în prezent, conform fișei postului, rămâne la conducerea Finanțelor oltene, atunci când șeful instituției lipsește. Pentru funcția de director interimar, e nevoie însă de un ordin emis de Administrația Generală a Finanțelor Publice, din București.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019