Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Schimbări în conducerea Fiscului
02.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 376

Se anunță schimbări în conducerea Administrației Județene a Finanțelor Publice Olt, după ce mai mulți reprezentanți ai instituției sunt cercetați într-un dosar cu rambursări ilegale de TVA.


 Cornel Vlădescu, unul dintre adjuncții instituției, este singurul nume vehiculat pentru a ocupa funcția de director interimar. El este și cel care, în prezent, conform fișei postului, rămâne la conducerea Finanțelor oltene, atunci când șeful instituției lipsește. Pentru funcția de director interimar, e nevoie însă de un ordin emis de Administrația Generală a Finanțelor Publice, din București.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019