Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sărbătorim împreună Centenarul Marii Uniri
30.11.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 437

În aceste zile de mare sărbătoare națională, Olt Tv a stat de vorbă cu români care, prin implicarea și dăruirea lor, fac cinste acestei țări. Fie că le insuflă sentimentul de patriotism generațiilor de copii pe care îi pregătesc, fie că pun umărul la dezvoltarea comunităților pe care le reprezintă sau duc mai departe tradițiile românești, cu toții vorbesc mândri despre România.


Sunt români și trăiesc românește. Își iubesc tara, iar atunci când sunt întrebați ce reprezintă pentru ei România, vorbesc bucuroși despre locurile și oamenii frumoși de aici. Iar marea sărbătoare națională este un bun prilej pentru toți să transmită un gând bun românilor și României.
Oltul și Slatina sunt frumoase și prospere, în Anul Centenarului, mărturisesc din suflet cei care au răspuns la întrebările noastre.
Lor și tuturor telespectatorilor, echipa Olt Tv le transmite un mesaj de prețuire, de mulțumire pentru tot ceea ce fac ei pentru România. Pentru că își iubesc țara și vorbesc atât de frumos despre ea!

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019