Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sărbătorim împreună Centenarul Marii Uniri
30.11.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 441

În aceste zile de mare sărbătoare națională, Olt Tv a stat de vorbă cu români care, prin implicarea și dăruirea lor, fac cinste acestei țări. Fie că le insuflă sentimentul de patriotism generațiilor de copii pe care îi pregătesc, fie că pun umărul la dezvoltarea comunităților pe care le reprezintă sau duc mai departe tradițiile românești, cu toții vorbesc mândri despre România.


Sunt români și trăiesc românește. Își iubesc tara, iar atunci când sunt întrebați ce reprezintă pentru ei România, vorbesc bucuroși despre locurile și oamenii frumoși de aici. Iar marea sărbătoare națională este un bun prilej pentru toți să transmită un gând bun românilor și României.
Oltul și Slatina sunt frumoase și prospere, în Anul Centenarului, mărturisesc din suflet cei care au răspuns la întrebările noastre.
Lor și tuturor telespectatorilor, echipa Olt Tv le transmite un mesaj de prețuire, de mulțumire pentru tot ceea ce fac ei pentru România. Pentru că își iubesc țara și vorbesc atât de frumos despre ea!

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019