Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
S-a dublat numărul achitărilor în dosare penale
01.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 606

S-a dublat numărul dosarelor soluționate prin achitare de către procurorii olteni. Dacă în 2016 doar șase inculpați au fost achitați, în 2017 numărul lor a ajuns la 15. Motivul care a stat la baza acestor soluții îl reprezintă dezincriminarea faptelor.


 Număr dublu de inculpați achitați de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt în 2017, comparativ cu anul 2016.
În schimb, a scăzut numărul cazurilor de dosare cu autor necunoscut.
În scădere este și numărul minorilor trimiși în judecată. În anul 2017 au fost inculpați 42 de minori, în scădere cu 51% față de 2016, când au fost trimiși în judecată 86 de minori. A scăzut de asemenea și numărul minorilor trimiși în judecată în stare de arest preventiv, de la 12 în anul 2016, la 8 în anul 2017.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018