Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Recunoștință pentru veterani la Zilele Slatinei
08.01.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 129

Primăria Slatina pregătește manifestările dedicate împliniri a 651 de ani de atestare documentară a orașului. Vor fi trei seri de gală, cu premii pentru slătinenii merituoși, dar și cu momente artistice. Anul acesta, cetățenii de onoare ai orașului sunt veteranii de război, cărora autoritățile vor să le aducă recunoștință.


Pe 20 ianuarie, Slatina împlinește 651 de ani de la prima atestare documentară. Municipalitatea păstrează tradiția și va organiza o nouă ediție a Galei Laureaților, în cadrul căreia va acorda distincții slătinenilor care au obținut rezultate remarcabile pe parcursul anului trecut.
Gala Superlativelor va reuni reprezentanți ai investitorilor, instituțiilor și organizațiilor care au contribuit la dezvoltarea comunității, în ultimul an.
Cetățenii de onoare ai orașului, premiați în cadrul Galei Superlativelor de anul acesta sunt cei șapte veterani de război care mai sunt în viață, în Slatina.
Cuplurile care au împlinit anul trecut 50 de ani de căsătorie vor fi premiate și se vor distra la Gala Seniorilor.
Sărbătoarea orașului se încheie pe 24 ianuarie, zi în care toți slătinenii sunt invitați să ia parte la ceremonialul dedicat Zilei Unirii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE