Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Profesorul de religie din Dăneasa, anchetat
03.12.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 283

A fost anchetă, astăzi, la Școala Gimnazială din satul Berindei al comunei Dăneasa, în cazul elevilor care au fost găsiți dormind sâmbătă noaptea într-o catedrală din Alba Iulia. O echipă de la Inspectoratul Școlar Olt a mers la fața locului, pentru asta de vorbă cu profesorul, elevii și părinții acestora. Din primele verificări rezultă că dascălul a comis două greșeli atunci când a plecat cu elevii în excursie.


Inspectorul școlar adjunct, Mariana Gheorghe, împreună cu alți trei colegi, au făcut parte din comisia care a mers, astăzi, la Școala Generală din satul Berindei, Dăneasa, pentru a ancheta cazul copiilor rămași la o catedrală din Alba Iulia, după defilarea de 1 Decembrie.
Astfel și anul acesta, 22 de elevi clasele a șaptea și a opta au mers în excursie cu profesorul de religie. Planul inițial a fost să se întoarcă la Dăneasa tot pe 1 decembrie, după-amiază, dar dascălul s-a răzgândit și a rămas să înnopteze cu elevii în Catedrala Încoronării din Alba Iulia.
Unul dintre copii s-a simțit rău și a fost chemată ambulanța. Așa s-a aflat că mai sunt și alți elevi din Dăneasa care dorm în biserică, pentru că nu aveau cazare. Comisia care a anchetat astăzi cazul spune că profesorul care a însoțit elevii a încălcat două aspecte importante.
Elevii au mărturisit că s-au simțit foarte bine în excursie, iar părinții au fost revoltați că oficialii de la Inspectoratul Școlar vor să îl sancționeze pe dascăl.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE