Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Procurorii olteni, sufocați de dosare
31.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 306

Peste 26.000 de cauze penale au avut de soluționat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt și unitățile subordonate, în anul 2017. O muncă uriașă, având în vedere că deficitul de personal este de aproape 50 la sută. Chiar și așa, magistrații olteni au reușit să obțină rezultate mai bune anul trecut, față de 2016.


În anul 2017, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt și unitățile subordonate au avut de soluționat 26.481 de cauze penale. Dintre acestea au fost soluționate 9.949 de cauze. La sfârșitul lui 2017 au rămas nesoluționate peste 10.000 de cauze, în creștere cu 11% față de anul precedent. Șefa Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt spune că și în 2017 a fost deficit de personal, iar noul an a început la fel.
Deși sunt organizate concursuri pentru ocuparea posturilor la Parchetul Olt, acestea rămân tot vacante. Puțini procurori aleg județul Olt.
La capitolul dotări, procurorii olteni spun că au un buget limitat. Anul trecut au primit echipamente de înregistrare pentru camerele de anchetă, dar mai este nevoie și de alte dotări.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018