Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primăria Slatina, ajutorul lui Moș Nicolae
06.12.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 218

Momente de bucurie pentru toți micuții care frecventează creșele și grădinițele din Slatina. În această dimineață, aceștia au avut parte o mare surpriză: Moș Nicolae a lăsat tuturor prichindeilor cadouri dulci. Și anul acesta ajutoarele de nădejde ale moșului au fost autoritățile locale.


Luna cadourilor a venit cu surprize din partea municipalității. Primăria Slatina a pregătit peste 2.400 de pachete cu dulciuri pentru micuții slătineni, toate acestea în cadrul programului „Povestea lui Moș Nicolae”. Vizibil emoționați și totodată surprinși, preșcolarii s-au arătat extrem de fericiți să primească un dar în plus față de cele găsite dimineață în ghetuțele de acasă.
În Slatina a devenit deja o tradiție ca Moș Nicolae să aducă bucurii copiilor de la creșe și grădinițe.
În semn de mulțumire, micuții i-au transmis moșului mesaje în versuri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019