Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pregătiri pentru iarnă: se montează parazăpezii
22.11.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 219

Autoritățile se pregătesc de iarnă. A început montarea parazăpezilor pe marginea Drumurilor Naționale din județul Olt. Zece mii de metri liniari de parazăpezi vor fi amplasați în zonele cu pericol de înzăpezire, spun reprezentanții Secției de Drumuri Naționale Slatina.


 Se lucrează la montarea parazăpezilor pe marginea drumurilor din județul Olt. Panourile, care ajută la oprirea zăpezii ce se strânge pe carosabil și blochează circulația, vor fi amplasate cu prioritate în zonele considerate cu risc de înzăpezire.
Reprezentanții Secției de Drumuri Naționale Olt spun că ar fi nevoie de dublarea numărului de parazăpezi. Însă și mai mult ar ajuta amplasarea unor perdele forestiere, pentru care Guvernul demarase chiar un program în acest sens. Dar până vor avea alte soluții prin care să protejeze drumurile de formarea unor troiene, autoritățile se descurcă așa cum pot.
Panourile vor fi ridicate în primăvară, tot de angajații Secției de Drumuri Naționale Slatina. Până atunci însă vor ține adăpost în locurile predispuse la viscol din județul Olt. Cea mai predispusă zonă pentru înzăpezire este zona de sud a județului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE