Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Polițiștii au intensificat controalele pe Valea Oltului
04.12.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 195

Poliția continuă filtrele în județul Olt, pentru prevenirea răspândirii virusului pestei porcine africane. Echipaje de poliție se află în permanență la intrările și ieșirile din comuna Rusănești, unde au fost confirmate mai multe focare de pestă porcină. Toate mijloacele de transport sunt verificate de poliție, pentru a nu fi transportate animale vii sau sacrificate.


Se mențin măsurile pentru combaterea focarelor de pestă porcină africană, în județul Olt. La Rusănești, localitatea în care au fost confirmate mai multe cazuri de pestă porcină, poliția organizează în continuare filtre. Inițial a fost închis drumul comunal 122A Cilieni -Slobozia Mândra (Teleorman) pentru prevenirea răspândirii acestui virus. Poliția Olt informează că această măsură a fost ridicată.
Mijloacele de transport sunt în continuare verificate de poliție, atât pentru dezinfectare, cât și pentru împiedicarea transportului de animale vii sau scarificate, care ar putea răspândi virusul. Până în prezent, nu au fost aplicate sancțiuni.
La Rusănești, virusul pestei porcine africane a fost confirmat în trei gospodării, iar autoritățile județene au decis să ridice toți porcii, pentru a preveni extinderea focarelor. Decizia a fost acceptată cu greu de localnici.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE