Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Poliția Olt, bilanț mulțumitor
30.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 605

Scădere a numărului unor infracțiuni în județul Olt. Furturile din societăți comerciale, locuințe, mașini, din genți și chiar din buzunare au fost mai puține în 2017 față de 2016. În scădere sunt și accidentele de circulație, iar reprezentanții Poliției Olt spun că, deși se confruntă cu deficit major de personal, rezultatele obținute anul trecut sunt peste așteptări. Există însă și creșteri în domeniul economico-financiar si o dublare a numărului omorurilor față de anul precedent.


 Conducerea Inspectoratului de Poliție Olt a prezentat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, bilanțul activității pe anul 2017. Au fost înregistrate scăderi ale numărului infracțiunilor pe aproape toate liniile.
Și în zona unităților de învățământ, infracțiunile au scăzut. Astfel, în apropierea școlilor s-au înregistrat două fapte, iar în incinta acestora, 36 de fapte, comparativ cu 45, în 2016.
În scădere sunt și furturile din buzunare și cel din autoturisme.
Prin activitatea desfășurată, polițiștii specializați în domeniul criminalității economico-financiare, au constatat 476 de infracțiuni in personam, cu 131 mai multe decât în 2016. În ceea ce privește combaterea corupției, la Poliția Olt s-au înregistrat 19 dosare și au fost soluționate 20 de dosare penale, cu propunerea de declinare a competenței către Parchetul județean și șase către DNA, pentru cercetarea a 82 de persoane.
În ceea ce privește omorurile, dacă în 2016 au fost patru, numărul lor s-a dublat anul trecut. Polițiștii spun că toți agresorii au fost prinși și plătesc pentru faptele lor. Reprezentanții IPJ Olt au stabilit prioritățile pentru anul acesta.
Polițiștii spun că vor să prevină creșterea infracționalității pe toate liniile, desfășurând mai multe acțiuni de verificare și control.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018