Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Plaja Olt se deschide pe 1 iunie
29.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1748

Prima zi de vară este și prima zi de distracție din acest an la Plaja Olt. Complexul de agrement a fost igienizat în totalitate și este pregătit să întâmpine oaspeții dornici de soare și de bălăceală. Pentru cei mici, intrarea va fi gratuită vineri, de Ziua Copilului și la plajă și la bazinul de înot.


 Sezonul estival se deschide oficial de pe 1 iunie și la Slatina. Cu șezlonguri, umbrele, nisip fin și apă limpede, Plaja Olt își deschide porțile de vineri. Angajații Clubului Nautic fac ultimele pregătiri pentru ca vizitatorilor să nu le lipsească nimic din ceea ce înseamnă un loc de relaxare modern și îngrijit.
Prețurile pentru o zi de distracție la Plaja Olt sunt mici, începând de la închiriatul șezlongurilor și până la plimbările cu hidrobicicletele.
Reprezentanții Clubului Sportiv Municipal, care administrează Plaja Olt, au decis ca vineri, în ziua deschiderii, copiii să aibă acces gratuit la plajă, dar și la Bazinul Didactic de Înot.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019