Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pericol de inundații în patru localități din Olt
08.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 3361

Se revarsă apele, după topirea zăpezilor. Patru localități din Olt pot fi afectate de inundații, potrivit unei avertizări hidrologice, valabile până mâine după-amiază. Reprezentanții Sistemului de Gospodărire a Apelor au înregistrat creșteri de debite pe toate cursurile de apă, iar la Priseaca un afluent al Dîrjovului a distrus un pod și a inundat trei curți.


 Hidrologii sunt în alertă, după ce, în cursul zilei de ieri, apele au crescut până la cota de atenție, pe Vedea și pe Teslui. Toate cursurile sunt monitorizate, iar datele sunt transmise, chiar și din trei în trei ore, către Sistemul de Gospodărire a Apelor.
Primarul din Priseaca, Gheorghe Florea, spune că apele sunt în retragere. Podul a fost însă închis circulației, din motive de siguranță rutieră. Autoritățile locale vor cere sprijinul celor județene, pentru repararea căii de acces. Risc de inundații este și în alte patru comune din Olt, potrivit unei avertizări emise de hidrologi.
La Schitu, apele rezultate din topirea zăpezii au inundat drumul. În imaginile transmise de o telespectatoare pe pagina de Facebook a televiziunii se observă cum șuvoaiele ajung pe carosabil și amenință să intre în curțile oamenilor. Pe marginea drumului nu există însă șanțuri sau rigole pentru scurgerea apelor pluviale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018