Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pericol de inundații în patru localități din Olt
08.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 3384

Se revarsă apele, după topirea zăpezilor. Patru localități din Olt pot fi afectate de inundații, potrivit unei avertizări hidrologice, valabile până mâine după-amiază. Reprezentanții Sistemului de Gospodărire a Apelor au înregistrat creșteri de debite pe toate cursurile de apă, iar la Priseaca un afluent al Dîrjovului a distrus un pod și a inundat trei curți.


 Hidrologii sunt în alertă, după ce, în cursul zilei de ieri, apele au crescut până la cota de atenție, pe Vedea și pe Teslui. Toate cursurile sunt monitorizate, iar datele sunt transmise, chiar și din trei în trei ore, către Sistemul de Gospodărire a Apelor.
Primarul din Priseaca, Gheorghe Florea, spune că apele sunt în retragere. Podul a fost însă închis circulației, din motive de siguranță rutieră. Autoritățile locale vor cere sprijinul celor județene, pentru repararea căii de acces. Risc de inundații este și în alte patru comune din Olt, potrivit unei avertizări emise de hidrologi.
La Schitu, apele rezultate din topirea zăpezii au inundat drumul. În imaginile transmise de o telespectatoare pe pagina de Facebook a televiziunii se observă cum șuvoaiele ajung pe carosabil și amenință să intre în curțile oamenilor. Pe marginea drumului nu există însă șanțuri sau rigole pentru scurgerea apelor pluviale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018