Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pericol de inundații în Olt
13.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 703

Județul Olt se află sub atenționare hidrologică până mâine seară, la ora 22. Trei cursuri de apă - Vedea, afluenții râului Olt și pârâul Călmățui sunt sub Cod Galben de Inundații, iar pompierii spun că debitele pot fi depășite în orice moment. Mai multe localități sunt în pericol, iar peste 100 de pompieri sunt pregătiți să intervină. Situația este monitorizată de reprezentanții ISU și cei ai Sistemului de Gospodărire a Apelor.


 Plouă încontinuu de seara trecută, iar până pe 14 martie județul Olt se află sub atenționare hidrologică. Potrivit planului de apărare împotriva inundațiilor, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au transmis atenționarea către toate primăriile, care trebuie să asigure permanența în această perioadă.
Trei cursuri de apă din Olt sunt în pericol de Inundații: Vedea, afluenții râului Olt și pârâul Călmățui. Reprezentanții ISU spun că pot apărea depășiri ale debitelor și pe alte cursuri de apă mai mici.
Atât reprezentanții ISU Olt, cât și cei ai Sistemului de Gospodărire a Apelor monitorizează permanent situația. O altă atenționare de vreme rea a fost emisă astăzi pentru județul Olt, în intervalul orar 12.15 - 18.00. Au fost anunțate intensificări ale vântului care au atins la rafală 55-60 de kilometri la oră.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018