Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pericol de inundații în Olt
13.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 714

Județul Olt se află sub atenționare hidrologică până mâine seară, la ora 22. Trei cursuri de apă - Vedea, afluenții râului Olt și pârâul Călmățui sunt sub Cod Galben de Inundații, iar pompierii spun că debitele pot fi depășite în orice moment. Mai multe localități sunt în pericol, iar peste 100 de pompieri sunt pregătiți să intervină. Situația este monitorizată de reprezentanții ISU și cei ai Sistemului de Gospodărire a Apelor.


 Plouă încontinuu de seara trecută, iar până pe 14 martie județul Olt se află sub atenționare hidrologică. Potrivit planului de apărare împotriva inundațiilor, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au transmis atenționarea către toate primăriile, care trebuie să asigure permanența în această perioadă.
Trei cursuri de apă din Olt sunt în pericol de Inundații: Vedea, afluenții râului Olt și pârâul Călmățui. Reprezentanții ISU spun că pot apărea depășiri ale debitelor și pe alte cursuri de apă mai mici.
Atât reprezentanții ISU Olt, cât și cei ai Sistemului de Gospodărire a Apelor monitorizează permanent situația. O altă atenționare de vreme rea a fost emisă astăzi pentru județul Olt, în intervalul orar 12.15 - 18.00. Au fost anunțate intensificări ale vântului care au atins la rafală 55-60 de kilometri la oră.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018