Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Parcuri moderne și îngrijite, la Slatina
24.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 419

Societatea locală care are în grijă spațiile verzi demarează în această perioadă mai multe lucrări de mentenanță în parcurile din municipiu. Pe lista celor de la Dezvoltare Urbană Slatina se află înlocuirea copacilor uscați din Parcul Tineretului și reamenajarea aleilor, a vegetației și a mobilierului din Parcul Pitești.


Punctul central de atracție al Slatinei este, astăzi, Parcul Tineretului. Încă de la deschiderea sa, zona a devenit cea mai populară locație a orașului, iar în fiecare moment al zilei, sute de slătineni admiră și se bucură de o adevărată oază de relaxare. În anumite zone, copacii care au fost plantați nu și-au dezvoltat coroane armonioase și s-au uscat, lucru sesizat de foarte mulți slătineni care se plimbă pe aleile parcului. Reprezentantul societății de spații verzi, Florin Dumitrescu, spune că în toamnă, atunci când va fi sezonul plantatului, pomii afectați vor fi înlocuiți.
Și parcul de pe strada Pitești se află în atenția municipalității. Fântânile arteziene au fost reparate și funcționează, însă constant se întâmplă ca din unele componente să fie smulse cablurile de alimentare și pompele de apă, așa că zona va fi mai atent monitorizată. Pe lângă aceste lucrări de reparații, angajații societății Dezvoltare Urbană Slatina asigură permanent mentenanța aleilor, a vegetației și a mobilierului din parc.
Pe lângă aceste lucrări de reparații și întreținere, firma de spații verzi a Primăriei Slatina a dat startul unui proiect de reabilitare completă a Parcului „Eugen Ionescu”, acolo unde arborii, pavelele și mobilierul urban vor fi înlocuite.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE