Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Parcuri moderne și îngrijite, la Slatina
24.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 279

Societatea locală care are în grijă spațiile verzi demarează în această perioadă mai multe lucrări de mentenanță în parcurile din municipiu. Pe lista celor de la Dezvoltare Urbană Slatina se află înlocuirea copacilor uscați din Parcul Tineretului și reamenajarea aleilor, a vegetației și a mobilierului din Parcul Pitești.


Punctul central de atracție al Slatinei este, astăzi, Parcul Tineretului. Încă de la deschiderea sa, zona a devenit cea mai populară locație a orașului, iar în fiecare moment al zilei, sute de slătineni admiră și se bucură de o adevărată oază de relaxare. În anumite zone, copacii care au fost plantați nu și-au dezvoltat coroane armonioase și s-au uscat, lucru sesizat de foarte mulți slătineni care se plimbă pe aleile parcului. Reprezentantul societății de spații verzi, Florin Dumitrescu, spune că în toamnă, atunci când va fi sezonul plantatului, pomii afectați vor fi înlocuiți.
Și parcul de pe strada Pitești se află în atenția municipalității. Fântânile arteziene au fost reparate și funcționează, însă constant se întâmplă ca din unele componente să fie smulse cablurile de alimentare și pompele de apă, așa că zona va fi mai atent monitorizată. Pe lângă aceste lucrări de reparații, angajații societății Dezvoltare Urbană Slatina asigură permanent mentenanța aleilor, a vegetației și a mobilierului din parc.
Pe lângă aceste lucrări de reparații și întreținere, firma de spații verzi a Primăriei Slatina a dat startul unui proiect de reabilitare completă a Parcului „Eugen Ionescu”, acolo unde arborii, pavelele și mobilierul urban vor fi înlocuite.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020