Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Panouri solare pentru sute de olteni
09.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1733

Aproape 260 de persoane din Olt au primit aprobare să își instaleze panouri solare sau pompe de căldură subvenționate, prin programul „Casa Verde“. Aproape jumătate dintre acestea și-au instalat deja sistemele ecologice și au depus documentele pentru a-și recupera banii. 6.000 lei este suma maximă aprobată pentru achiziționarea de panouri și 8.000 lei pentru pompele de căldură.


Toate cele 288 de dosare depuse de persoanele din Olt pentru instalarea de sisteme alternative pentru apă caldă și căldură au fost analizate de Administrația Fondului pentru Mediu.
Proprietarii de locuințe și-au instalat sistemele din fonduri proprii. Cu toții au depus deja documentele justificative pentru a-și putea recupera banii, prin programul „Casa Verde“.
Din cei 259 de olteni cu dosare aprobate pentru „Casa Verde“, doar doi au solicitat și pompe de căldură. Ceilalți vor să își instaleze panouri solare. Potrivit datelor centralizate de Agenția pentru Protecția Mediului Olt, cei mai mulți beneficiari au optat pentru sisteme simple, care nu au costat mai mult de 6.000 lei, suma maximă decontată în cazul panourilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018