Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Panouri solare pentru sute de olteni
09.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1727

Aproape 260 de persoane din Olt au primit aprobare să își instaleze panouri solare sau pompe de căldură subvenționate, prin programul „Casa Verde“. Aproape jumătate dintre acestea și-au instalat deja sistemele ecologice și au depus documentele pentru a-și recupera banii. 6.000 lei este suma maximă aprobată pentru achiziționarea de panouri și 8.000 lei pentru pompele de căldură.


Toate cele 288 de dosare depuse de persoanele din Olt pentru instalarea de sisteme alternative pentru apă caldă și căldură au fost analizate de Administrația Fondului pentru Mediu.
Proprietarii de locuințe și-au instalat sistemele din fonduri proprii. Cu toții au depus deja documentele justificative pentru a-și putea recupera banii, prin programul „Casa Verde“.
Din cei 259 de olteni cu dosare aprobate pentru „Casa Verde“, doar doi au solicitat și pompe de căldură. Ceilalți vor să își instaleze panouri solare. Potrivit datelor centralizate de Agenția pentru Protecția Mediului Olt, cei mai mulți beneficiari au optat pentru sisteme simple, care nu au costat mai mult de 6.000 lei, suma maximă decontată în cazul panourilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018